Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Я вважаю, що головна причина - це відсутність підтримки цієї галузі на належному рівні. Тому що тут питання стоїть навіть не в тому, щоб дати гроші. Проблема в тому, щоб просто купити комплектуючі, і це дуже довгий шлях, тому що там товар подвійного призначення, тому його не можна завезти, потрібні якісь листи плюс податки», - повідомив Роман Плавицький.

За словами військового, усі запчастини для створення дронів дуже дорогі, і йдуть до України вони занадто довго. І виходить така ситуація, що для дрона, який збирається за кілька днів, доводиться чекати запчастини кілька місяців. Як наголосив Роман Плавицький, це дуже ускладнює процес створення дронів в Україні.

«І взагалі оця вся практика з товарами подвійного призначення я не розумію, навіщо вона запроваджена, тому що ці всі ліцензії й обмеження - це фактично тягар», - заявив Роман Плавицький.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, американський військовий Гаррі Табах розповів, завдяки чому українська ППО ефективна.

Також Знай.ua повідомляв, що у Пентагоні вирахували, де путін бере боєприпаси: не обійшлось без чергового диктатора.