Про це він розповів на своєму каналі.

«Я можу сказати, що все одно це п'ятірка з плюсом, хвала та слава українським воїнам ППО. Але я б так не радів, бо все одно якісь ракети пролетіли, все одно щось упало на інфраструктуру, поранило, убило, покалічило, позбавило житла, тепла, позбавило базових речей», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, українські військові викладаються на повну для того, щоб за допомогою ППО збивати ворожі ракети, і їхня робота дійсно показує відмінний результат. Як зазначив Гаррі Табах, українська ППО така ефективна завдяки військовим, які мають уже досвід, завдяки їхній уважності та відповідальності.

«Їх командири не сплять, вони готуються, він постійно перевіряють ці ракети, стежать, щоб коли вони натиснули, вона спрацювала, щоб радар працював, щоб усе працювало. Війна – це дуже важка праця, це просто пекельна праця», - додав Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Тарас Загородній розповів, що змусило Європу надавати більше допомоги Україні у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог розповів, чим ще зараз росія може шантажувати світ та Україну.