Про це він розповів на своєму каналі.

«Чи повернеться Дональд Трамп до Твіттера після покупки Твіттера Ілоном Маском, і чи взагалі поверне Ілон Маск туди тих, хто звідти був вилучений? І чи в принципі нормально те, що людина, яка має свої певні політичні погляди, купує соціальну платформу, в якій мільйони, може навіть мільярди людей перебувають?» – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, тепер Ілон Маск має повноваження впливати на алгоритми Твіттера, тобто він має можливість впливати загалом на загальносвітовий порядок денний. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, поки що Ілон Маск діє дуже акуратно, адже розуміє ризики, розуміє, що його можуть звинуватити в тому, що він впливає на порядок денний у соціальній мережі.

«Ілон Маск вирішив трошки себе убезпечити та анонсував створення громадської ради, яка вирішуватиме, хто повернеться до Твіттера, які там будуть нові правила», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура пояснив, чому Ілон Маск робив провокаційні пости у Твіттері: «Він не міжнародник».

Також Знай.ua повідомляв, що Ілон Маск зруйнував репутацію одним твітом із порадами миру: йому одразу дали відсіч, а акції обвалилися.