Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Такі дисбаланси відбуваються скрізь: і в науці, і в інформаційному полі, у сприйнятті, у світоглядних моментах – оскільки психіка не дуже стабільна у всіх, а потік інформації колосальний. Люди відтинають та сповідують, як правило, те, про що думати їм приємно, не спираючись на факти, не спираючись на тверду основу», - повідомив Геннадій Дубов.

За словами адвоката, люди споживають ту інформацію, яку їм приємно бачити, але яка не завжди ґрунтується на фактах. Геннадій Дубов підкреслив, що це породжує «медіанеграмотність» у суспільстві.

«Ось ця ідеологізація у будь-якій формі може спрямовувати процес мислення, може спрямовувати інформаційні потоки, вона може в тому числі спрямовувати наукові дослідження, і це у свою чергу дозволяє деградувати», - заявив Геннадій Дубов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путінська пропаганда для народу зламалася, і виною всьому мобілізація: «Зрозуміли, що війна не в телевізорі».

Також Знай.ua повідомляв, що пропаганда не зомбує росіян, а лише посилює їхні базові вірування: думка експерта.