Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я глибоко філософськи підійду до цього питання. Будь-які уклади, будь-які порядки тримаються на ритуалах. Післявоєнний світ тримається на ритуальних засіданнях Організації Об’єднаних Націй, Радбезу, ВООЗу й ще цілої купи організацій, які мають свій певний ритуал», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, ООН продовжує збирати абсурдні засідання, які скликає росія, оскільки для цієї організація це вже стало ритуалом. Як наголосив Олександр Новохатський, ці ритуали свідчать про те, що старі післявоєнні порядки досі існують.

«Він (ритуал – Ред.) безглуздий, він абсолютно не відповідає ані часу, ані місцю, ані тим подіям, які відбуваються, але це традиція, це міфи й ритуали, на яких тримається післявоєнний порядок», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у ЄС знову гальмують вступ України до «сім'ї», і на це є стратегічна причина: «Займе більше року-двох».

Також Знай.ua повідомляв, що економіст розповів, на який план Маршалла може розраховувати Україна.