Про це він розповів у своєму блозі.

«путін абсолютно несподівано став якимсь великим спікером, став якимось фонтаном, що не затикається. Він у медведєва скоро перетвориться, тільки в іншому жанрі. Ви помітили, що сталося, що сталося з путіним? Він почав говорити щодня. путін просто зникав на місяць і раптом сьогодні щодня висловлювання», - зауважує Михайло Шейтельман.

За словами експерта, путін почав говорити настільки часто, що його навіть не встигаєш аналізувати. Зокрема, він згадує, як цього тижня російський президент образився на Бетмена через те, що він популярний у світі, а руські богатирі – ні. Тобто, наголошує політтехнолог, президент російської федерації задається дуже «серйозними» питаннями.

«путіна понесло явно, путін став нести якусь нісенітницю. Пам'ятаєте, теж цього тижня чи тиждень тому у Валдаї він цитував Достоєвського, наскільки я розумію, але вписав це у контекст своєї промови. Він сказав, що європейці побили камінням Шекспіра, викололи очі Копернику, відрізали язик Цицерону – ось до чого дійшов Захід», – згадує Михайло Шейтельман.

Ну а після цього, додає він, путін вже образився на Бетмена. На думку політтехнолога, можна навіть поміркувати над тим, на кого схожий сам путін: на Бетмена, якого він сам запропонував, на руського богатиря, Кощія чи, можливо, на Ґолума із «Володаря перснів»?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен повідомив, чи використовують зараз у світі принципи пропаганди Геббельса.

Також Знай.ua писав про те, що росія завдяки путіну втратила звання «військової держави».