Про це він розповів на своєму каналі.

«Ілон Маск запрошений виступити з промовою про бізнес на G20, Ілон Маск виступатиме на G20. Чи це не зайве підтвердження його впливовості, його лобізму», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Ілон Маск працює разом із Пентагоном та Космічними силами Сполучених штатів Америки, щось робить у космосі, працює на держзамовлення, на військово-промисловий комплекс та на спецслужби Америки. Тому, як наголосив Дмитро Співак, можна не сумніватися, що все, що пише Ілон Маск, ретельно курується.

«Можете не сумніватися, що кожний пост Ілона Маска – це не просто політ фантазії, це дуже чітко спланована історія», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, з якими ризиками може зіткнутися Ілон Маск після покупки Твіттера.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура пояснив, чому Ілон Маск робив провокаційні пости у Твіттері: «Він не міжнародник».