Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Холодна війна – це не війна росії із західним світом. Напевно, російським ідеологам, особливо з огляду на останні промови перших осіб, дуже хотілося б, щоб росію сприймали як глобальну ідеологічну загрозу. Але «русскій мір» - це не глобальна ідеологічна загроза, це одна з версій дуже грубого націоналізму», - повідомив Андрій Єрмолаєв.

За словами політолога, завдяки путіну вся політика росії останнім часом перетворилася на жорстку нацистську пропаганду. Але, як зазначив Андрій Єрмолаєв, — це не загроза світу та світовому ідеологічному устрою. Набагато більший виклик для західного світу зараз – це успіхи Китаю.

«Китай на останньому з'їзді відкрито позиціонує свій шлях, свою модель розвитку як нову форму цивілізації», - заявив Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у кремлі намагаються тиснути на Україну: тепер уже не напряму.

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах повідомив, чи вибори в США можуть вплинути на допомогу Україні.