Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Не кожного дня у нас з’являється можливість поспілкуватися з лідерами країн 20 найбільших економік на планеті, з лідерами тих країн, не кожну з яких можна назвати учасницею коаліції, яка фінансово підтримує Україну в протидії російській федерації. І не кожного дня ви маєте можливість поговорити з цими країнами про Україну майбутнього, про інвестиції, про розвиток тих чи інших галузей економіки», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, Україна отримала шанс переконати лідерів деяких країн G20 у тому, що їхня співпраця з росією має бути припинена. Як наголосив Андрій Вігірінський, для президента України особливо зараз важливо постійно тримати у фокусі питання війни й постійно його актуалізувати.

«Ми не повинні дивитися, чи буде присутній путін, чи не буде, чи буде він дистанційно, чи буде він безпосередньо там офлайн. У нас повинні бути власні завдання, і ці власні завдання повинен на зовнішній арені реалізовувати президент», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у кремлі намагаються тиснути на Україну: тепер вже не напряму.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак повідомив, про що свідчить виступ Ілона Маска на G20: «Це підтвердження».