Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Нам треба сьогодні розуміти ситуацію: Херсонська область – це для нас на першому місці в аграрії. Не лише кавуни звідти отримуємо, ми практично всю аграрію беремо на Херсонщині. Тому як політично, так і економічно це є величезний прорив», - заявляє Георгій Біркадзе.

Як він розповідає, політично визволення Херсона відіграє важливу роль для нас. Зокрема, зазначає експерт, досить просто подивитися, що пишуть у російських ЗМІ, яка там паніка, адже вони розуміють, що наших воїнів тепер нічого не зупинить, наскільки вони є мотивованими після такого відступу окупантів.

«Ми бачимо вже третій відступ. Перший – це був відступ від Києва через Чорнобиль, другий – це був відступ у Харкові, і сьогодні у нас третій відступ. Ми бачимо, що це мотивує не лише наших людей, це мотивує і наших партнерів, які саме готові нам давати зброю, готові нам давати допомогу», - наголошує Георгій Біркадзе.

За його словами, після цього Байден заявив, що жодних переговорів без України не може бути і вони можуть проходити лише на умовах України, ці ж слова повторив і прем'єр-міністр Канади. Також експерт зазначає і той факт, що люди в Херсоні за місяці окупації не втратили віри, вони закопували українські прапори та чекали на звільнення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Цибулько вважає, що «удари російськими ракетами по території Польщі звичайно ж не призведуть до миттєвих ударів у відповідь».

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, що таке формула Саллівана і чи застосують її щодо України