Про це він розповів на своєму каналі.

«Втеча російських військовослужбовців із Херсона – це серйозна політична катастрофа і не стільки військова поразка, скільки саме політична та репутаційна катастрофа, зокрема для керівництва російської федерації та особисто для путіна», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, відступ із Харківської області міг вважатися якоюсь одиночною подією, помилкою росії. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, тоді росія якось навіть могла виправдати свою поразку перегрупуванням та спробою зайняти вигідніші позиції. Але втеча із Херсона – це вже чергова подія, це вже система.

«І тут навіть уже російські пропагандисти не розуміють, як їм пояснити те, що відбувається», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, після звільнення Херсона росіяни зрозуміли, що тепер ЗСУ не зупинити: думка експерта.

Також Знай.ua повідомляв, що Чорноморський флот боїться висунутись після атаки України: «Це було немислимо».