Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому вся ця вистава з втечею з Херсона відбулася саме зараз? Росіяни могли втекти і місяць тому, могли ще протриматися місяць, як кажуть наші військові. Чому саме зараз тікали? І тут я припустився помилки. Я був упевнений, що це було прив'язано до G20, до саміту», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, була думка, що путін намагався розміняти Херсон на якісь свої вигоди, але не вийшло, і тому він без бою залишив Херсон та скасував поїздку на саміт. Але, як наголосив Михайло Шейтельман, не можна упускати той момент, що росіяни втекли з Херсона саме тоді, коли республіканцям не вдалося вибитися до Сенату.

«Росіяни та російське керівництво всерйоз вірили, що якісь міфічні трампісти зараз прийдуть до Сенату, відмовлять у військовій допомозі Україні та скажуть здавати все. Вони прямі в це вірили», - додав Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, після звільнення Херсона росіяни зрозуміли, що тепер ЗСУ не зупинити: думкаексперта.

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, що змінить звільнення Херсона в експорті через порти.