Про це вона розповіла на каналі Павла Себастьяновича.

«Позиція податкового органу стверджує, що підприємство може вести свою діяльність і, більше того, зупинення реєстрації податкових накладних ніяк не обмежує права самого платника ПДВ. Його права начебто як ні, але це обмежує права його контрагентів на зменшення податку на додану вартість на суму податкового кредиту, який отримується від такого підприємства», - повідомив Оксана Згур'єва.

За словами гостя програми, якщо податкову накладну зупинено, значить податок на додану вартість сплачують і покупець цього товару, і продавець. Як наголосила Оксана Згур'єва, для продавця насамперед це репутаційні, іміджеві і, як наслідок, фінансові втрати.

«Ніхто не працюватиме з підприємством, яке не виконує своїх зобов'язань щодо реєстрації податкових накладних», - заявила Оксана Згур'єва.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Катерина Котенкова розповіла, хто може не платити за комуналку в часи війни.

Також Знай.ua повідомляв, що з 1 грудня зростуть виплати по аліментах: скільки прийдеться платити за дитину.