Про це він розповів на своєму каналі.

«Масовані ракетні обстріли України говорять про одне – атомної війни не буде. Вживання тисяч фанерних безпілотників насправді означає ядерну розрядку. Війна переходить у нову фазу, а саме у тиск на громадянське населення та громадянську інфраструктуру», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, ракетний обстріл критичної інфраструктури України говорить про вичерпання наступального потенціалу російської армії. Як наголосив Святослав Вишинський, росія не має можливості зламати ЗСУ, тому вирішила чинити тиск на звичайне населення, щоб змусити Україну до миру.

«Важливо те, що росія примушує без ядерної зброї. Але також важливим є те, що в цій боротьбі на виснаження українське суспільство не може дозволити собі здаватися. Будь-яка мирна угода з агресором означатиме, що війну програно», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Вадим Карасьов пояснив, чим українська політика відрізняється від російської.

Також Знай.ua повідомляв, що Потап та «залізний генерал» Валерій Залужний підняли бойовий дух українців: «Йдемо до перемоги».