Про це він розповів на своєму каналі.

«Про літак хочу сказати пару слів і про суд у Гаазі, який закінчився визнанням трьох осіб злочинцями та звинуваченням трьох людей у ​​тому, що вони збили літак на Донбасі. Усередині цього вироку, який пролунав у Гаазі, є така фраза, що в той момент, коли це відбувалося, росія контролювала територію «днр»», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, ті, кого засудили в Гаазі, не були військовослужбовцями росії і самі офіційно не служили в російській армії, тому їх засудили до довічного ув'язнення. Але, як підкреслив Михайло Шейтельман, тоді там було багато військових росії, тобто в Гаазі мали засудити не трьох осіб, а всіх, хто до цього причетний.

«Три людини не можуть збити літак. Є водій, який везе цю ракету, є ті, хто заправляє, націлює. І вони такі самі злочинці та співучасники цього вбивства. Сотні людей винні у збитті літака», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак повідомив, чого зараз намагається досягти росія на геополітичній арені.

Також Знай.ua повідомляв, що пропагандисти скаржаться, що Херсон це Україна: підлітки допомагають ЗСУ наводити вогонь.