Про це він розповів на своєму каналі.

«Російська армія в Україні вже програла війну. Чому? Ну, тому що не виконала жодного поставленого до війни завдання, бо не змогла за дев'ять місяців здобути не те, що Україну разом із Києвом, а жодного обласного центру. Ви (росіяни – Ред.) споруди вже будуєте у Криму, захищаєтесь», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політика, як стверджує сама росія, її так звана військова спецоперація перейшла до оборонних рубежів. Як наголосив Дмитро Співак, росія зараз намагається чіплятися за міжнародний аспект, шантажувати світ продовольством, енергетикою, ядерним озброєнням, колапсом з блекаутом.

«Тому єдине, що росія намагається ще зробити, — це на геополітичному рівні змусити низку гравців вплинути на Україну, щоб заморозити конфлікт», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Політик Дмитро Співак розповів, чого намагалася досягти росія на саміті G20: «Переходять до оборони».

Також Знай.ua повідомляв, що Вадим Карасьов пояснив, чим українська політика відрізняється від російської.