Про це він розповів у себе у блозі.

«Мерзнути ми будемо вже. Вимкнення електроенергії будуть. Ми вже цієї зими мерзтимемо. Температура в приміщеннях буде нижчою, ніж зазвичай. Я маю на увазі багатоквартирні будинки. Школи, ВНЗ – все це буде відключено. І дай Боже, щоб нам вистачило газу на опалення багатоквартирного фонду. Питання в тому, щоб вистачило газу на опалення наших споживчих потреб, але точно температура в квартирах буде набагато нижчою», - повідомляє Олег Попенко.

За його словами, на нас може чекати часткове чи повне відключення навіть деяких областей. Як вважає експерт, ми все ближче і ближче до апокаліптичного сценарію, коли не лише деякі міста, а деякі області можуть залишитися на якийсь час без електроенергії.

Як він зазначає, на жаль, росіяни дедалі глибше руйнують нашу інфраструктуру, газову інфраструктуру. Зокрема, експерт згадує удар по Заході України, по атомних підстанціях – це також серйозне питання, яке говорить про те, що і на Заході України не все так безпечно і далеко не всі вони забезпечені електроенергією.

«У цій ситуації цілком деякі області можуть залишитися і повністю без електроенергії, можливо, частково і без тепла», - попереджає Олег Попенко.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів про графік ракетних ударів росіян.

Також Знай.ua писав про те, що в ГУР МО поділилися відомими даними про новий масований ракетний обстріл.