Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами експерта, коли американці натякають на переговори в російсько-українській війні, вони говорять насамперед про криву успіху. Зокрема, зазначає він, Марк Міллі як військовий стратег, 4-зірковий генерал (а це найвищий армійський чин у США) чудово розуміє, що є кульмінаційна точка, за якою далі може і не бути чергова велика перемога.

«Будь-який закон, будь-який імператив для політика, військового, стратега тощо – завжди визначити свою точку успіху, кульмінацію, за якою ти можеш програти, а не виграти нове. І друге для політика – це завжди знати, коли треба вчасно зупинитись», - наголошує Вадим Карасьов.

Принагідно він також звертає увагу на те, що розміри допомоги від США Україні зменшуються: у квітні ми отримали 300 тисяч снарядів 155-міліметрового калібру, у жовтні – 98 тисяч, листопаді – 21 тисячу. А Артилерія, наголошує політолог, є ключовим фактором у сьогоднішній сухопутній війні, але не можна також забувати і про те, що відбувається у повітрі.

«Це безконтактна війна у рамках економії насильства. Нова економія насильства, політекономія насильства. Менше жертв і більше точкових ударів для того, щоб здолати супротивника завдяки руйнуванню його інфраструктури, доріг, мостів, зв'язку, електрики, води, тощо», - пояснює Вадим Карасьов.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий експерт розповів, чому старий світовий порядок більше не працює.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський розповів, хто в розумінні росії має входити до «руского міра».