Про це він розповів на своєму каналі.

«Щодо Тайваню, тут не можна порівнювати ленд-ліз Тайваню, де є терміни, і ленд-ліз Україні, де немає термінів. Є причина, чому Тайвань має терміни і ціни, а Україна не має. Все тому, що Тайвань не має війни, і ви не можете їм нескінченно, безстроково щось дати, поки в них немає війни», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, Тайвань зараз не має витратного матеріалу, тобто всю ту зброю, яку вони отримують від США, вони не використовують, оскільки немає війни. Як підкреслив Гаррі Табах, в Україні вже є витратний матеріал, тому запас озброєння постійно необхідно поповнювати.

«Вони відстрілюють тисячі снарядів, ракет, HIMARS та гаубиців у них уже на 30% менше, бо це військова техніка, вона ламається, вона вибухає, вона знищується. Тому не можна порівнювати тайванський ленд-ліз із українським», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний філософ розповів, чому «рускій мір» протиставляється Заходу.

Також Знай.ua повідомляв, що пропагандисти готуються до Гааги: у прямому ефірі вже озвучують свою долю у найближчому майбутньому.