Про це він розповів на своєму каналі.

«ООН – це про що? Це про мир у всьому світі чи це про лобіювання певних транснаціональних інтересів? ООН вичерпала себе і свої можливості, і війна, яку затіяла росія в Україні, лише оголила проблеми наднаціональних та надурядових організацій», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, зараз стало зрозуміло, що Рада безпеки ООН – це нісенітниця, адже право вето росії та Китаю ставить крапку у всіх питаннях, нічого не можна ухвалити. Як наголосив Дмитро Співак, сама по собі ООН – це просто майданчик для резолюцій та заяв.

«ООН не здатна запобігати військовим конфліктам, ООН не здатна зупиняти військові конфлікти, ООН ніхто у світі не боїться», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, НАТО піде на історичний крок заради України: «Почнуть працювати вже скоро».

Також Знай.ua повідомляв, що вже навіть європейські лідери зрозуміли, що у переговорах із росією немає сенсу: думка експерта.