Про це він розповів на своєму каналі.

«Зараз на останньому саміті (НАТО – Ред.) всі говорили, що Україна має перемогти, і зброю треба давати саме для того, щоб вона перемогла, найсучаснішу, найпотужнішу, найбільш наступальну. Відбулася докорінна зміна стилістики, бо за стилістикою ніхто не хоче бути причетним до поразки, натомість усі хочуть бути причетними до перемоги», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, оскільки пішли такі ініціативні пропозиції від Заходу, це говорить про те, що у світі відчувають уже українську перемогу. Як підкреслив Олександр Кочетков, дуже важливим є те, що стилістика України під час війни не змінюється, цілі боротьби залишаються незмінними.

«Як стверджували від початку, що ми боремося за перемогу, боремося за мир, але на справедливих українських умовах, ця стилістика не змінюється. І це надзвичайно правильно», – заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, чи блок НАТО був готовим до російсько-української війни.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак пояснив, чому діяльність ООН не має зараз жодного сенсу: «Ніхто у світі не боїться».