Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому в самій росії, власне, не відбуваються гойдалки зі спроби змінити еліту, змінити владу, позбавити путіна реальної влади? Чому там нічого не відбувається із політичних процесів, хоча вся росія вже розуміє, що на полі бою вона війну програла?» – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, росія під час війни не змогла виконати жодного з поставлених завдань. Як підкреслив Дмитро Співак, удари росії ракетам по українській енергетичній інфраструктурі ніяк не допомагають їм на полі бою і не впливають на ситуацію на фронті.

«Так, це боляче б'є по нам, людям, суспільству, економіці, інфраструктурі, яку ми роками відновлюватимемо, але це ніяк не впливає на ситуацію на фронтах», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, російські окупанти вішають мирних українців на Луганщині.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, як змінилося ставлення світу до війни: «Це надзвичайно правильно».