Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У нас дуже сильна школа операторська. Є попит на мізки, бо режисери, оператори – це ж ключові люди, які все це роблять. Тут сильна школа, усі оператори, які з Довженком працювали, були кращими на радянському просторі тоді й в європейському контексті», - повідомив Микола Томенко.

За словами громадського діяча, журналістика також в Україні розвивається, є чимало талановитих журналістів, однак на них немає попиту. Як наголосив Микола Томенко, через відсутність попиту журналісти намагаються розвивати якісь власні проекти в Ютубі, щоб привернути увагу суспільства, або взагалі йдуть з медіасфери.

«У нас багато топових журналістів, які змушені були в іншу сферу піти, тому що, якщо вас не показують, ви не присутні, то ви втрачаєте ім’я, втрачаєте рейтинги і так далі», - заявив Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів, чи можна вважати російськомовних митців діячами української культури.

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Гай-Нижник розповів, що індустрія розваг і фінансів зробила з футболом.