Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Мотивація у всіх різна. У нас є одна дівчинка лікар, вона свого часу виїхала з Донецька, тобто побудувала абсолютно нове життя після окупації, переїхала жити в Маріуполь, побудувала абсолютно нове життя і зараз виїхала. Це людина, яка хоче хоч щось, можливо, помститися не те слово, але вона хоче робити те, що вона вміє робити дуже добре і робить це на нашу користь», - розповідає Олексій Юдкевич.

До того ж, зазначає волонтер, лікарі, яких вони залучають, не отримують за це грошей. За словами гостя програми, зараз вони шукають спосіб створити приватну медичну компанію, яка зможе наймати лікарів на роботу і створювати їм медичні посади, але нараз всі виїзди, що були, абсолютно на добровольчих засадах.

«Медицина спочатку була дуже простою калькуляцією: хтось вбиває ворога, а хтось має лікувати наших солдат. Як ми говорили раніше, був і є дефіцит людей, котрі рятують життя, котрі займаються якоюсь медичною діяльністю. Це була, мабуть, відправна точка, чому саме медична діяльність», - пояснює Олексій Юдкевич.

Загалом же, міркує він, особисто йому мотивацію зараз цим займатися дає усвідомлення того, що на іншому місці зараз себе уявити просто неможливо. Як підкреслює медик, допомагати фронту в часи війни – це єдина діяльність, за яку потім не буде соромно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в ОПУ зробили публічну пропозицію режиму путіну.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чи допомагає якось росії ракетний терор українців.