Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Його майбутнє стає вирішеним з міжнародної точки зору, це міжнародний злочинець. Це ніби скасовує із західного боку його варіанти на пенсію. Тут із ним усе стає зрозуміло і в якомусь сенсі це прикручує його ще більше до цього електричного стільця під назвою російський трон, який завжди може активуватися під ним, вибухнути та стати електричним», - розповідає Юрій Рашкін.

Тому, стверджує він, слова Блінкена про необхідність суду над путіним – важливі і це початок важливих дій. Тим не менш, попереджає політик, суд не відбудеться завтра, але доля путіна в довгу цілком вирішена.

У цьому сенсі, пояснює гість програми, треба думати про те, коли росія підпише капітуляцію, якою має закінчитися ця війна. За його словами, це називатиметься мирними переговорами, але потрібна фактично капітуляція росії, на яку путін зараз не готовий і яку від нього не прийме Захід, оскільки немає жодної довіри.

«Навіть Макрон, який дзвонив йому, здавалося б, щодня, коли був у Білому домі, сказав, що з путіним не можна домовлятися, бо це не гарантія довгого та стійкого миру. Тому нам потрібна капітуляція з тим, хто буде після путіна», - робить висновок Юрій Рашкін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, весь світ побачив, що росія не може захистити нічого навіть на своїй території.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський розповів, чому ідеологія «руского світу» була приречена на провал.