Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Вона (ред. – війна) нікому не вигідна, взагалі нікому. Можливо, якимсь окремим виробникам зброї. А в росії вона не вигідна нікому, навіть путіну. Подивіться, що у світі відбувається, як взагалі зараз ставляться до росіян загалом, скільки людей потрапило під санкції. Кому вона вигідна? путін що отримав у результаті? Він став ізгоєм, терористом №1 і прискорив свою політичну смерть», - пояснює Дмитро Гудков.

За його словами, до війни проти України путін міг би царювати ще 10-15 років, проблем не було, опозицію прибрали, нафту продавали, Захід її купував, Байден запрошував його на саміти, палац за мільярд доларів, але війна зламала всі ці перспективи.

Як пояснює політик, будь-який авторитарний режим, який живе без зміни влади протягом десятиліття, рано чи пізно настільки відривається від реальності, що робить просто суїцидальні кроки. І те, що сьогодні робить путін, наголошує гість програми, якраз і є політичним суїцидом.

«Загалом, вистрілив собі в ногу, якщо не сказати гірше. На жаль, страждає, гине багато людей, невинних. Але те, що для путіна це дорога до фіналу, причому до фіналу дуже неприємного і страшного для нього, я не сумніваюся», - робить висновок Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко заявив, що треба знищувати кораблі Чорноморського флоту та ракетоносні катери.

Також Знай.ua писав, що Шейтельман розповів, що Німеччина раптом стала головним союзником України в Європі.