Про це він розповів на своєму каналі.

«Вона (росія – Ред.) вже дійшла до стратегічного запасу – це вважається 25%. Оці 25% щодо ракет «Іскандер», щодо найпотужніших, найсучасніших ракет «Кинджал», до цієї межі стратегічного запасу наближаються сучасні ракети «Калібр». Вони ж знають, що з НАТО вони насправді не воюють, тому вони зберігають певний запас, якщо дійсно буде якийсь конфлікт з країнам НАТО», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, ракет радянського виробництва в росії залишилося ще чимало. Тобто росія має можливість завдати по Україні ще 3-4 масовані ракетні удари. Однак, як наголосив Олександр Кочетков, українська ППО демонструє фантастичні результати, збиваючи більшість ракет ворога.

«Навіть виробники найсучасніших зенітних ракетних комплексів дають надійність 85%, а ми працюємо на 90% і вище», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, чи допомагає якось росії ракетний терор українців: «Боляче б'є».

Також Знай.ua повідомляв, що Ігор Романенко заявив, що треба знищувати кораблі Чорноморського флоту та ракетоносні катери.