Про це він розповів на своєму каналі.

«От чому вони всі (росіяни – Ред.) раптом заговорили про цю Гаагу? Я маю одну єдину версію. Мені здається, вони, ось ці пропагандисти, уже зовсім готують росіян до поразки», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, багато хто вже в адміністрації путіна зрозумів, що війну програно, і вони зараз готують пояснення тієї угоди, яку росія укладе. Як наголосив Михайло Шейтельман, росія годуватиме своїх глядачів псевдоперемогою, навіть незважаючи на те, що вони втратять Крим, Донбас, виплачуватимуть Україні репарації. Для росіян стане перемогою те, що вони не поїдуть до Гааги.

««Ми врятували вас від Гааги», - ось таке вони збираються подавати. Загалом про цю Гаагу взагалі повний абсурд», - додав Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Вадим Карасьов повідомив, що потрібно пережити військову зиму, а весна вже покаже.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, як працюють ІПСО: «Не проводяться на пустому місці».