Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Напевно, тут працює полтавський палій і його запустили вже глибоко в тил росіян, він робить свою справу. Але, якщо аналізувати, то тут треба розрізняти, тому що є різна бавовна в росії (нам будь-яка подобається), але суть у тому, що бавовна, яка стається на російських аеродромах, із яких злітають бомбардувальники, - це одна історія», - зазначає Артем Бронжуков.

За його словами, хоч ми й скидаємо все це на якісь недопалки, але у будь-якому разі Україна має до цього відношення, хоча ми про це не говоримо. Зокрема, додає експерт, і Зеленський, і Залужний, і Буданов, і інші військові кажуть, що ми наче не причетні, але ми знаємо, як це відбулося.

«І це добре, тому що росіяни вже розуміють, що в них немає тилу. Якраз оцією штукою, що вони відправляють якомога більше ППО, якомога більше ракет, сил і засобів на фронт, вони оголили тил», - пояснює Артем Бронжуков.

І тепер, констатує він, Україна може бити на 600-700 кілометрів вглиб росії завдяки тому, що має підтримку міжнародних партнерів і гарних власних інженерів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому в росії зараз часто говорять про Гаагу.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман припустив, коли Україна зможе повернути Крим.