Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, російський політтехнолог Аббас Галлямов повідомив, що в оточенні путіна є план втечі з росії «Ноїв ковчег». Зокрема, зазначає він, спочатку йшлося про Китай, але потім вони засумнівалися, що китайці їх не видадуть, і вирішили розглядати Венесуелу та Аргентину.

«Коли російська федерація програє війну, то не буде жодної Венесуели. Ви про що? У яку Венесуелу ви збиралися втекти? Ви ще втечіть у Абхазію. Чи, може, у «ДНР» ви втечете? Втечіть у «ДНР» чи «ЛНР», нам буде дуже зручно вас ловити. Ще можу порекомендувати Південну Осетію, Придністров'я, Венесуелу, Еритрею, Центральноафриканську Республіку», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Як пояснює політтехнолог, після краху режиму путіна посипиться і режим у Венесуелі, і в інших країнах чи республіках, які не існують, які росія фінансує своїми брудними доларами. Тому, констатує він, російська верхівка не сховається у Венесуелі. Принагідно експерт згадує, що радянським вождям на думку не спадало втікати на Кубу, оскільки без фінансування вона відразу укладе угоду із США.

«У вас не дарма план називається «Ноїв Ковчег». Ви подумайте, де був Ноїв ковчег, куди він плив, куди приплив Ноїв ковчег. Відкрийте другий розділ Старого Заповіту, там прямо сказано, що приземлився Ноїв ковчег на горі Арарат. Вам потрібно на гору Арарат, це ваш шанс, володимир володимирович», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бронжуков пояснив, що російське керівництво оголило тил, а тому вони не можуть захищати власну територію.

Також Знай.ua писав про те, що у США відкрито порівняли росію з терористами з ІДІЛ.