Про це він розповів на своєму каналі.

«І росія, і Іран, і Китай відмовилися від шляху інтеграції у світову економічну систему і роблять ставку на закритість та переозброєння. Над Євразією рішуче опустилася нова залізна завіса. Початок цієї політики поклала аж ніяк не війна, а ще перші ковідні локдауни», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, у Китаї досі коронавірус є виправданням закриття на в'їзд та виїзд, вигнання іноземців, витіснення зовнішніх інвесторів та перетворення країни на військовий табір. Як підкреслив Святослав Вишинський, за Китаєм пішла росія, яка у 2020 році закрила кордони навіть для тих, хто був щеплений РНК-вакцинами.

«А тепер і Іран, який між ядерною зброєю та виходом на європейський нафтовий ринок обрав ядерну зброю», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, куди путін втече після війни: Китай, Венесуела чи гора Арарат.

Також Знай.ua повідомляв, що у США відкрито порівняли росію з терористами з ІДІЛ: через замінування Україна ще не скоро стане безпечною.