Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає експерт, Україна та росія поступово виснажуються у плані військових можливостей, але при цьому Україна має стабільні можливості отримання високотехнологічної зброї, величезні інвестиції, допомогу, а росія – ні.

«По суті, українська армія народжується цією війною, причому народжується сучасного зразка з унікальним досвідом, з високою мотивацією, з високою мірою залежності від роботи з партнерами. У нас є всі компоненти: розвіддані, зброя, підготовка, допомога у плануванні. росія в умовах війни втрачає армію», - наголошує Андрій Єрмолаєв.

Він пояснює, що росія, маючи армію пострадянського зразка, втрачає у війні, а потім там народжуються якісь дивні гібридні збройні сили, які мають регулярні частини, є частини, які, по суті, використовуються просто як жива сила з низьким технологічним рівнем, так звані чмобіки, з'явилося кілька приватних армій. За словами гостя програми, це говорить про те, що відбувається якась глибока, малозрозуміла нам трансформація Збройних сил рф.

«Найголовніше – там теж йде виснаження, пов'язане з боєприпасами, військовою технікою, але, на відміну від України, стабільних надійних постачань росія не має. Головна перевага росії у цій війні лише в тому, що вона здатна виробляти ракети, боєприпаси. росія втрачає армію і росія втрачає можливість підтримувати рівень інтенсивності військових дій, які сама ж ставила на фронті», - робить висновок Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський розповів, що вплинуло на політику Ірану, росії та Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що у МЗС Британії застерегли Київ від мирних переговорів із росією.