Про це він розповів у себе у блозі.

Як пояснює експерт, сьогодні перед нами стоїть завдання зробити так, щоб світова економіка не була настільки залежною від думки однієї єдиної країни і не була прив'язана до однієї валюти. Він наголошує, що це диктат.

«Цей диктат в історичному сенсі склався за підсумками Другої світової війни та розпаду Радянського Союзу. Але час не стоїть на місці. А у деяких політиків досі на календарі 28 грудня 1991 року. Так уже не буде», - зазначає Руслан Бізяєв.

Новий світ, розповідає він, будуватиметься, природно, на новій ідеології. За словами експерта, Бреттон-Вудська система та Потсдамсько-Гельсінська система базувалися на pax americana, ідеології вільного світу, як її називають, світу відкритих дверей, демократії, прав людини тощо. А те, як демократія, права людини уживаються, наприклад, із національними традиціями, із цінностями вір, констатує експерт, ми побачили на прикладі чемпіонату світу в Катарі.

«Ви ж пам'ятаєте ту хвилю обурення у певній пресі через те, що Катар – це тоталітарна країна, режим чи не напівфашистський, немає ґендерної рівності, не поважають права ЛГБТ, корупціонери та інше. Чим відповіли катарці? Вони спокійно просто провели молебень», - підсумовує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів про міжнародну спортивно-корупційну мафію.

Також Знай.ua писав про те, яка доля чекає на курс долара найближчим часом.