Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами експерта, страта в Ірані насправді була актом залякування, але залишається відкритим питання, чи матиме це продовження.

«Елемент арабської весни там є, вся декорація, весь сценарій, протести, використання медіа. А ось рішення влади Ірану скопійовано з іншого полюса – з білоруського полюса», - зазначає Аурагх Рамдан.

На його думку, зараз важливою є позиція Заходу. Як припускає експерт, Захід зараз намагатиметься натиснути на Тегеран, використовуючи цю страту, звичайно, є критика, осуд. З іншого боку, додає він, є відчуття певного толерантного ставлення з метою відірвати Іран від москви із Пекіном і перетягнути його на свій бік.

«Захід намагатиметься скористатися ситуацією для того, щоб перетягнути Тегеран на свій бік, у свій табір від впливу кремля та Пекіна. Тому що зараз ми побачимо хвилю обурень на цю дію, і буде шквал сильної критики, з іншого боку – будуть якісь пропозиції конструктивного плану в економічному зрізі, зняти якусь частину санкцій, схвалити режим у Тегерані», – розповідає Аурагх Рамдан.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому необхідно бомбардувати аеродроми рф.

Також Знай.ua писав про те, що білоруські війська рушили до кордонів з Україною.