Про це він розповів на своєму каналі.

«Це моє оцінювальне судження, що це були українські безпілотники, і вони розбомбили аеродром стратегічної авіації, і літаки стратегічної авіації, вже 10 штук, залишили аеродром в Енгельсі», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, бомбардування аеродрому в Енгельсі – це лише початок. Як наголосив Михайло Шейтельман, коли ми розбомбили крейсер «Москва», це виявилося не лише важливим символічним кроком, а й дуже важливим військовим, тому що цей крейсер забезпечував ППО, і решта кораблів залишилася після удару беззахисною.

«От так з одного удару все пішло-поїхало. І ось так само те, що ми безпілотниками вдарили по двох аеродромах, потім ще по Курську, означає, що ми виганяємо їхні літаки. Тому це має пряме військове значення», – заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олег Постернак розповів, чи чекала Україна на війну з росією.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Подорожній розповів, чи впоралася б хоч якась європейська армія з росією на місці України.