Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«На це може бути ставка якраз російських фашистів, на довготривале змагання, виснаження психологічне, а не тільки економічне, щоб Захід припинив підтримку України навіть частково, зменшив, наприклад, постачання зброї, фінансів, що відразу може виливатися в проблеми для нас і на фронті, і всередині», - повідомив Олесь Доній.

За словами громадського діяча, Україна зараз, зважаючи на такі цілі ворога, повинна почати роботу з посилення власного виробництва, дати імпульс для розвитку економіки, щоб зменшити залежність від допомоги Заходу. Як наголосив Олесь Доній, Україна має прорахувати всі ризики, які можуть виникнути в майбутньому.

«Влада повинна бути зацікавлена в тому, щоб надати поштовх для української економіки і посилити свій ВПК, свій військово-промисловий комплекс», - заявив Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олег Постернак розповів, чи чекала Україна на війну із росією.

Також Знай.ua повідомляв, що науковець Борис Малишев повідомив, як війна вплинула на реформи в Україні: «Сповільнився рух».