Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Тут процес дуже важливий, що Захід не зупинився, він працює. Санкційний механізм діє, добре чи погано. У цьому випадку це пов’язано, очевидно, із кількома позиціями по економіці, по добривах, ще по чомусь. Впливають олігархи, фінансово-політичні групи у світі так само є», - пояснює Микола Томенко.

На його думку, світу потрібно знайти такий механізм, який би в принципі позбавив росію союзників, адже так вона навіть санкції може обходити. Зокрема, зазначає гість програми, навіть при всій повазі до байрактарів, але Туреччина певною мірою допомагає росії в економічному плані, а під боком у неї, умовно кажучи, Грузія і Казахстан, а арабський світ в принципі ментальна прагматичний і просто заробляє гроші.

«Ми мусимо загнати путіна, хай він сидить у раді війни. Хай вони створять, буде він, буде лукашенко, буде Кім Чен Ин, буде Асад і буде вся ця іранська бригада. Країни, які заряджені на війну, підтримують війну, дають людей або зброю проти нас, треба ізолювати», - підкреслює Микола Томенко.

А окрема від них, додає експерт, має бути решта світу, яка тримається приписів Організації Об’єднаних Націй. Принагідно він зауважує, що ООН створили за результатами війни, щоби її більше ніколи не було, але сьогодні ця організація не може зупинити війну.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Воля повідомив, коли росіяни суттєво відчують наслідки санкцій.

Також Знай.ua писав про те, що Залужний попередив про новий наступ на Київ.