Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Тому весь цей флер – вже не флер, у нього зникла харизма, його вже не бояться. А ядерна палиця, якою він увесь час розмахує, ну, росія має ядерну зброю, правда, вони другі у світі за кількістю ядерних боєголовок, і що?», - зазначає Дмитро Співак.

Також він додає, що путін постійно нагадує про ядерну загрозу. Проте, констатує експерт, ми вдарили по саратовському стратегічному аеродрому і відповіді ніякої не було. А щодо ракетного обстрілу території України, підкреслює він, то він би все одно почався, але з ядерною зброєю путін не ризикує.

До того ж, зазначає гість програми, путін там звітував про захоплення якихось територій, але про які? Зокрема, констатує він, російським військам з обласних центрів вдалося взяти лише Херсон, але і його вже звільнили.

«Ми вже звільнили Херсон. Вони, звичайно, пішли звідти доброю волею, але ми всі розуміємо. Що ще? Нічого. Море? Окей, поки що контролюють. Прийде і до цього часу. І все це, заради цього 100 тисяч практично поклав російських солдатів і десятки тисяч загиблих з нашого боку, зруйновано інфраструктуру, тощо?», - наголошує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, чому російські еліти вже не можуть втекти до Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи варто сьогодні боятися нападу з боку білорусі.