Про це він розповів на своєму каналі.

«Що ж можна вважати, які кроки дії, слова, вчинки можна вважати ось цим критерієм? Ставлення до війни критерієм не є. Дуже багатьом росіянам війна в принципі не подобається, тому що війна – це погано, війна – це не гуманітарно, погрози, яка несе війна, їм дуже не подобаються», – повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, ставлення до війни не робить росіян по-справжньому хорошими. Як наголосив Олександр Кочетков, це не можна вважати критерієм, оскільки за думкою, за словами не стоять реальні дії. І ті громадяни росії, які виїхали за кордон після початку війни, - теж не хороші росіяни.

«Чи є критерієм ставлення до фюрера путіна? Теж ні, тому що путіна критикують із різних сторін», - додав Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим зараз насправді незадоволені росіяни: «Не виконав обіцянки».

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Зеленський розповів про повторний наступ на Київ та евакуацію: «Легко захопити, якщо...».