Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Чим вони (росіяни – Ред.) справді не задоволені? Вони не задоволені кволістю власної армії, безпорадністю, нездатністю наносити поразки військові. Вони не задоволені путіним і його оточенням у зв’язку з тим, що він не виконав своєї обіцянки зробити їх великими», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, росіяни зараз не задоволені тим, що путін не дав їм відчути свою велич, оскільки російська армія зараз демонструє лише поразки. Як наголосив Олександр Новохатський, попри всю цю незадоволеність, росіяни змогли дійти до своєї ідеальної форми соціального утворення – негідників-терористів.

«Вони створили своє середовище, у якому почуваються комфортно, середовище, яке є наслідком їх світоглядної платформи. Вони так бачать світ», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чому в росії зараз часто говорять про Гаагу: «Готують до поразки».

Також Знай.ua повідомляв про Бахмут та Сталінград: Олександр Кочетков розповів, за що росіяни б'ються на забій.