Про це він розповів на своєму каналі.

«Зеленський сказав, що відхід російської армії на кордони 24 лютого нічого не дасть і не закінчить війну, і потрібні лише кордони 1991 року з огляду на те, що Україна має звільнити і Крим, і Донбас. Далі Зеленський каже, що якщо російська федерація визнає свою помилку і виведе свої війська за межами 1991 року, то це буде вигідно для путіна», - зазначив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, президент України дав чітко зрозуміти путіну, що той може визнати вже зараз свою помилку, аби хоч якось спробувати зберегти собі життя та своєму оточенню. Як наголосив Дмитро Співак, це був меседж і натяк певною мірою і для Заходу, і для різних веж кремля.

«Ось так я собі бачу меседж Зеленського різним вежам кремля, що, мовляв, давайте там, укатуйте свого царя, закінчуйте цю війну, але не так, як він хоче, а так, як це визнав би весь світ», - додав Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Зеленський розповів про повторний наступ на Київ та евакуацію: «Легко захопити, якщо...».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим зараз насправді незадоволені росіяни: «Не виконав обіцянки».