Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін чудово розуміє, що дотиснути Лукашенка для того, щоб той активніше вступив у війну з Україну, можливо, навіть зі своїми військами, він може лише особисто. А Лукашенко останнім часом якось не надто горить бажанням відвідувати москву», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, навіть якщо спроби путіна увінчаються успіхом і лукашенко все-таки надасть свої війська для росії, це практично не змінить позицію рф у війні. Як зазначив Борис Тизенгаузен, у Лукашенка вся армія – 45 тисяч осіб, причому боєздатне угруповання – це до 15 тисяч осіб.

«Як ці 15 тисяч взагалі змінять результат цього наступного наступу? Справа в тому, що росіянам для того, щоб сформувати ударне угруповання, потрібно щонайменше 30, а то й 50 тисяч людей, щоб хоч якийсь ефект був», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін міг тричі відтягувати початок війни з Україною, але в результаті все одно не прорахував усі ризики: «Вони вклали величезні ресурси».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів про філософію сучасної російської федерації.