Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Є озброєння, які можуть вироблятися у білорусі і яких російська армія дуже потребує. Адже не випадково під час візиту шойгу його супроводжував заступник міністра оборони криворучко, який відповідає за військово-промисловий комплекс. А з білоруського боку в переговорах взяв участь віцепрем'єр, який відповідає за білоруський військово-промисловий комплекс», - розмірковує Юрій Федоров.

Тому, впевнений він, насамперед путін і лукашенко говоритимуть про військово-технічне співробітництво. По-друге, зазначає експерт, звичайно ж, йтиметься про те, щоб білорусь більшою мірою брала участь б у війні, можливо, включилася б у війну вже зі своїми Збройними силами.

«Але тут позиція лукашенка відома, він усіма силами викручуватиметься, намагаючись уникнути цього останнього кроку, який остаточно прив'яже його до російської федерації і особливо у разі поразки росії, а така поразка стає практично неминучою, і це, я думаю, лукашенко чудово розуміє. Він боїться піти на дно, потонути разом із своїми російськими партнерами», - констатує Юрій Федоров.

По-третє, пояснює гість програми, Залужний і деякі інші українські воєначальники говорять про можливість підготовки росії до наступу з Півночі на Київ, а це означає наступ із території білорусі. Тому, стверджує він, логічно, що путін може спробувати домовлятися із лукашенком саме про це.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський доїхав прямо на лінію фронту, поки путін обтискався із лукашенком.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, чого добивається Угорщина, балансуючи між ЄС та росією.