Про це він розповів на своєму каналі.

«Ну загалом, прилетів путін до Лукашенка, і, в принципі, за першими виступами, заявами у тій відкритій частині, досить невеликій, яка була, одразу стало зрозуміло, на що тисне один і на що тисне другий», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Лукашенко постійно концентрував свою увагу на розвитку з росією соціально-економічних відносин, а військову сферу він навіть не згадував. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, путін же намагався розповісти про співпрацю у всіх сферах, включаючи й військову.

«Ну в результаті путін сказав, що зустріч пройшла успішно, але приблизно з таким же обличчям, коли він каже, що все йде за планом. Тому не дотиснули Лукашенка, він уперся», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, страшний план путіна показали українцям: таке вже бачили у Чечні.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чи здатна армія Лукашенка змінити результат війни.