Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами гостя програми, сьогодні українці змінили світогляд. Зокрема, він зазначає, що прості хлопці з автоматами в окопах обговорюють глобальні геополітичні питання, про це йому пишуть з передової, з нульових позицій, там зараз працюють хлопці з його організації, справи саме так.

«Вони, мабуть, десь у землянці дискутують і запитують: у нас є Кримінально-процесуальний кодекс, де чітко чорним по білому прописано кримінальну відповідальність та покарання за такі злочини, як вбивство, мародерство, зґвалтування – хто відповідатиме?», - питає Андрій Пелюховський.

Як зазначає експерт, із цього стає зрозуміло, що хлопці в окопах миру не хочуть, вони хочуть помсти і мають рацію, вони втратили близьких і щодня їх втрачають. Тому, констатує він, сьогодні стоять питання про репарації та суверенітет.

«Десятки, сотні тисяч – це і загиблих, і зниклих безвісти. Хто за це нестиме відповідальність? Хлопці, які перебувають там, не хочуть миру, вони навіть не обговорюватимуть питання кордонів до 24 лютого, це вони обговорюватимуть вже на Кримському мосту», - підсумовує Андрій Пелюховський.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, росія методично продовжує лякати Захід можливими катастрофічними наслідками у разі підтримки України.

Також Знай.ua писав про те, що у ЗСУ розкрили плани росіян на Новий рік.