Про це він розповів на своєму каналі.

«Американська компанія «Apple» відключила функцію миттєвої передачі файлів AirDrop на території Китаю якраз на початку масових громадських виступів. Неозброєним оком видно, що найбільший виробник телефонів своєю навмисною бездіяльністю перешкоджає протестам, підігруючи авторитарному Пекіну», - повідомив публіцист.

За словами публіциста, всі ці події розгортаються на тлі новин про надзвичайне порушення прав людини на фабриках «Apple» в Китаї, де вже прокотилися бунти проти нелюдських умов праці. Як наголосив Святослав Вишинський, стало відомо, що сотні тисяч працівників фабрики утримувалися практично у тюремному режимі.

«Напевно, за згодою уряду Китаю, якому американська компанія зараз надає зустрічну послугу», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Святослав Вишинський розповів, що вплинуло на політику Ірану, росії та Китаю: «Аж ніяк не війна».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Святослав Вишинський розповів, як локдауни впливають на економіку Китаю: «Уряд стурбований».