Про це він розповів на своєму каналі.

«Це був сильний крок, безумовно. Це перша поїздка президента Зеленського за межі України після 24 лютого, після початку широкомасштабної війни. Тобто це перший візит, і він відбувся у Сполучених Штатах Америки», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, візит до США не випадковий, оскільки саме звідти прибуває найбільше озброєння та фінансової допомоги для України. Як наголосив Дмитро Співак, одна з причин, чому Байден запросив Зеленського до США, – глибоко внутрішньо американська.

«У січні республіканці забирають більшість у Конгресі, і Джозеф Байден, як мені здається, хотів ось цим візитом Володимира Зеленського та можливістю його виступу перед Конгресом позначити позицію, полегшити собі та демократам можливість підписання чергового пакету допомоги», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю: «У ситуації крайнього розпачу».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів про один із сценаріїв закінчення війни: «Наша перемога неминуча».