Про це він розповів на своєму каналі.

«Підсумком візиту Медведєва до Китаю стало те, що найбільша китайська транспортна компанія відмовилася перевозити китайську нафту. Причому Сі Цзіньпін зустрічав Медведєва на тлі одного китайського прапора, російського не було. Ось стільки там було моментів такої дипломатичної неповаги», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Китай ввів заборону на постачання мікрочіпів до росії, китайські банки припинили обслуговування рф, тобто там з'явився повний пакет санкцій. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, Китай дає зрозуміти росії, що війну настав час закінчувати, тому що від неї страждає світова економіка.

«Тому я думаю, що буде ще кілька сигналів, які будуть не дуже приємними для росії з боку Китаю», - додав Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого боїться путін: «Всі навкола хочуть убити».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, чи здатна росія досягти перелому у війні.