Про це він розповів на каналі «Politeka Online».

«У мене немає не тільки квартири у москві, у мене немає і ніколи не було ні нерухомості, ні бізнесу, нічого на території російської федерації, тому що треба бути повним дауном, щоб мати із цією країною справи», - підкреслює Дмитро Гордон.

За словами журналіста, він розумів це ще у 2004 році, коли вперше публічно виступив проти росії у зверненні на «5 каналі» на підтримку Ющенка через півтори години після того, як Центральна виборча комісія назвала Януковича офіційно президентом України.

До того ж, додає гість програми, він дуже добре знає росію та розуміє, що це за країна, а тому в нього нічого немає і не було в росії, а також у його родичів і ні на кого він нічого не записував. Тому, констатує журналіст, усі, хто кажуть, що в нього є щось у москві, брешуть.

«Я не є ні агентом КДБ, ні ФСБ, ніколи не був, ніколи не мав справи з цими спецслужбами, як і з іншими. Я також не є агентом Моссаду, ЦРУ, тощо», - робить висновок Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гордон розповів про стосунки між путіним та лукашенком.

Також Знай.ua писав про те, що в росії на путіна вирішили подати до суду, оскільки він назвав війну «війною».