Про це він розповів на каналі «Politeka Online».

«Що путін хоче від Лукашенка і хто він для Лукашенка? Вони один одного ненавидять, це два антагоністи, але Лукашенко повністю залежить від путіна, і Лукашенко – це людина, яка думає лише про збереження своєї влади, що дорівнює збереженню його фізичного життя», - повідомив Дмитро Гордон.

За словами журналіста, Лукашенко намагається щосили зберегти владу, і він розуміє, що багато в чому його майбутнє залежить саме від путіна. Тому, як наголосив Дмитро Гордон, Лукашенко танцюватиме під дудку путіна, виконуючи його накази, але при цьому спробує зробити все, щоб Білорусь вступила якомога пізніше у війну.

«Лукашенко відтягуватиме вирішальне вторгнення настільки, наскільки це можливо», - заявив Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Олег Саакян повідомив, яка доля чекає на росію після війни: «На заході своєї імперії».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, що зараз є пріоритетною метою для ЗСУ.